به گزارش زرین خبر، در این مسابقات که به مدت یک روز و با حضور داوران استانی در مهد قرآن کریم میاندوآب برگزار شد، 85 نفر از کارکنان مرد و زن زندان های آذربایجان غربی شرکت کرده و در دو بخش برادران و خواهران در رشته های حفظ، قرائت، اذان، دعاخوانی و مفاهیم قرآنی با یکدیگر رقابت کردند.
در این مسابقات در بخش ترتیل خواهران، زهرا صفری سرای از ارومیه ، گلاویژ صوفی زاده از بوکان و کلثوم محمدی از مهاباد به ترتیب اول تا سوم شدند.
در بخش مفاهیم خواهران، فاطمه بخشی از ارومیه، مهتاب قاسمی از بوکان و نگار مرادی اول تا سوم شدند.
در حفظ یک جزء ، لیلا ایازی از ارومیه به عنوان نفر برگزیده معرفی و در حفظ 5 جزء نیز سودابه حیدرزاده از میاندوآب نفر برگزیده شد.
در بخش قرائت برادران، فخرالدین حیدری از نقده، حکیم فرزاد از ارومیه و سید حجت معروف از مجتمع خوی به ترتیب اول تا سوم شدند.
در بخش اذان، علی صادقی کاملی از ارومیه، محمد حسن زاده از میاندوآب و امیر کریمی از مهاباد به ترتیب به عنوان نفرات اول تا سوم دست یافتند.
در بخش دعاخوانی، رضا یگانه از ارومیه، صادق یزدی از میاندوآب و یعقوب یوسفی نیا از سلماس به ترتیب موفق به کسب عنوان نفرات اول تا سوم شدند.
در مفاهیم، رضا قنبرلو از خوی، ستار تمرنژاد از نقده و یعقوب غزنوی از ارومیه اول تا سوم شدند.
در حفظ یک جزء محمد امین امینی از اشنویه و در حفظ 5 جزء نیز محمد حسن زاده چوپلوجه از میاندوآب به عنوان نفر برتر انتخاب شدند.
انتهای پیام/

ثبت دیدگاه