26 ربيع أول 1448 تعداد کل نوشته ها : 26528 تعداد نوشته های امروز : 1 تعداد اعضا : 2 تعداد دیدگاهها : 0×
جلسه شورای شهر میاندوآب رسمیت نیافت
24 ژانویه 2023 - 13:23
شناسه : 304944
برای دومین جلسه پیاپی؛ جلسه فوق‌العاده شورای شهر میاندوآب برای بررسی استعفای شهردار تشکیل نشد.

به گزارش گروه اجتماعی زرین خبر، جلسه فوق‌العاده شورای شهر میاندوآب برای بررسی استعفای “بابک قدیمی” شهردار این شهر و همچنین انتخاب سرپرست شهرداری به علت عدم حضور سه عضو شورا تشکیل نشد.

در این جلسه فوق‌العاده شورای شهر که “ناصر سلمان زاده” معاون عمرانی فرماندار میاندوآب نیز حضور داشت؛ سه عضو هیئت رئیسه شورای شهر شامل اسکندر سجادی، جهانگیر قاسم زاده و غیب اله رحیمی حضور نداشتند و بدین ترتیب جلسه شورای شهر رسمیت نیافت.

جلسه هفتگی روز یکشنبه شورای شهر میاندوآب نیز به علت عدم حضور همین اعضای شورا تشکیل نیافته بود.

ناصر سلمان زاده، معاون عمرانی فرماندار میاندوآب در حاشیه این جلسه در سخنانی کوتاه با ابراز نارضایتی از وضع موجود، گفت: این وضعیت شهرداری در آستانه پایان سال و گلایه های شهروندان از وضعیت به هیج وجه قابل قبول نیست و همه در این زمینه باید احساس مسئولیت کنند.

 

انتهای پیام/

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.