تاریخ : جمعه, ۱۹ بهمن , ۱۴۰۳ Friday, 7 February , 2025
فرمانده انتظامی میاندوآب خبر داد:

کشف ۴۰۰ میلیارد ریال کالای قاچاق در میاندوآب

  • کد خبر : 317603
  • 29 اسفند 1402 - 15:11
کشف ۴۰۰ میلیارد ریال کالای قاچاق در میاندوآب
فرمانده انتظامی میاندوآب گفت: از ابتدای امسال در مجموع به ارزش ۴۰۰ میلیارد ریال کالای قاچاق از قاچاقچیان توسط پلیس این شهرستان کشف شده است.

سرهنگ فخرالدین رستم پور در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «زرین خبر»، ضمن تبریک سال نو و آرزوی قبولی طاعات و عبادات، اظهار کرد: پلیس در ایام نوروز با شعار «آرامش و امنیت در بهار قرآن و طبیعت» در خدمت مردم بوده و برای برقراری امنیت و آرامش تلاش می‌کند.

فرمانده انتظامی میاندوآب در ادامه به عملکرد پلیس این شهرستان در سال ۱۴۰۲ اشاره کرد و افزود: با تلاش شبانه‌روزی همکاران پلیس مبارزه با مواد مخدر در شهرستان میاندوآب از ابتدای امسال مقدار ۴۰۰ کیلوگرم مواد مخدر کشف شده است.

وی گفت: در راستای مبارزه با مواد مخدر در این شهرستان، ۳۵۰ نفر توزیع‌کننده مواد مخدر دستگیر و پس از تشکیل پرونده به مقامات قضائی معرفی شده‌اند.

رستم پور به عملکرد پلیس در حوزه فضای مجازی و پلیس فتا اشاره و تصریح کرد: در بحث برخورد با جرائم سایبری؛ همکاران پلیس فتا در شهرستان میاندوآب ۲۸۵ نفر متخلف را شناسایی و به مراجع قضایی معرفی نموده‌اند.

فرمانده انتظامی میاندوآب به عملکرد پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز در این شهرستان اشاره و اظهار کرد: از ابتدای امسال در مجموع به ارزش ۴۰۰ میلیارد ریال کالای قاچاق از قاچاقچیان کشف شده است.

وی گفت: در زمینه مبارزه با قاچاق در شهرستان میاندوآب؛ ۲۱۷ دستگاه خودرو توقیف و ۲۸۵ نفر متهم نیز دستگیر و پس از تکمیل پرونده به مراجع قضایی معرفی شده‌اند.

رستم پور به آمار تصادفات درون و برون‌شهری اشاره کرد و افزود: متأسفانه در سالی که گذشت بر اثر تصادف در داخل شهر ۸ نفر فوتی و ۵۷۳ نفر مجروح داشتیم که مقایسه آمار تصادفات درون‌شهری حاکی از کاهش ۲۰ درصدی است.

فرمانده انتظامی میاندوآب گفت: در محورهای مواصلاتی شهرستان نیز در سالی که پشت سر گذاشتیم؛ ۲۹ نفر فوتی و ۳۴۸ نفر مجروح داشتیم که متأسفانه با افزایش ۵۰ درصدی مواجه هستیم.

وی با اشاره به اینکه در سال گذشته بیش از ۴۰۰ فقره آموزش همگانی به‌صورت حضوری و مجازی در جامعه هدف داشته‌ایم، اظهار کرد: در سال گذشته اکثر سرقت‌های اتفاق افتاده کشف و با تلاش شبانه‌روزی پلیس آگاهی و واحدهای اجرایی شاهد کاهش ۲ درصدی سرقت نسبت به مدت مشابه در سال ماقبل آن بودیم.

رستم پور تصریح کرد: از مردم درخواست داریم تا در راستای کاهش جرائم، تصادفات و مبارزه با مواد مخدر با پلیس خدمتگزار با پلیس همکاری لازم را داشته باشند و هرگونه اخبار و موارد مشکوک را به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.

فرمانده انتظامی میاندوآب گفت: سامانه پیامک ۱۱۰ با سرشماره تلفن ۱۱۰۴۴ به‌صورت ۲۴ ساعته آماده دریافت درخواست‌های انتظامی، اطلاعاتی و امنیتی همشهریان عزیز است .

وی افزود: تلفن گویای ۱۹۷ نیز به طور شبانه‌روزی آماده دریافت انتقاد، پیشنهاد، تقدیر و شکایت شما از فراجا است.

شهرستان میاندوآب، شهری با حدود ۳۰۰ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان غربی و کریدور شمال غرب کشور بوده و پل ارتباطی بین استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، کردستان و زنجان به شمار می‌رود و از جایگاه بسیار مهمی در منطقه برخوردار است.

انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://zarinkhabar.ir/?p=317603

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.