25 ربيع أول 1448 تعداد کل نوشته ها : 26527 تعداد نوشته های امروز : 1 تعداد اعضا : 2 تعداد دیدگاهها : 0×
22 دسامبر 2022 - 10:27
شناسه : 304269
مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) میاندوآب گفت: طی مراسمی ۸۷ سری جهیزیه به نوعروسان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) میاندوآب اهدا شد.

سرمست چوپان نژاد در گفت و گو با خبرنگار زرین خبر در حاشیه مراسم اهدای جهیزیه به نوعروسان، گفت: به مناسبت شب یلدا، ۸۷دسری جهیزیه به نوعروسان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی ( ره) میاندوآب اهدا می شود.

مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) میاندوآب اظهار کرد: این جهیزیه های اهدایی شامل یخچال، تلویزیون، جاروبرقی و لباسشویی و اجاق گاز بودند.

وی با بیان اینکه ارزش هر کدام از این جهیزیه‌ها ۴۰۰ میلیون ریال است، افزود: در مجموع برای تهیه این جهیزیه‌ها ۳۴ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال از محل منابع دولتی و امدادی هزینه شده است.

چوپان نژاد تصریح کرد: از ابتدای امسال با احتساب این ۸۷ سری در مجموع ۱۳۷  سری جهیزیه توسط کمیته امداد امام خمینی(ره) به زوج‌های جوان تحت پوشش این نهاد اهدا شده اهدا شده‌است.

انتهای پیام/

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.