گام بلند بسیج سازندگی، برای تولید و اشتغال/ وقتی اقتصاد مقاومتی با اقدام و عمل همراه می شود
۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۸:۰۷
شناسه : 261263
7

 بسیج سازندگی در 17 اردیبهشت‎ماه سال 1379 به فرمان مقام معظم رهبری تشکیل و بعد از تشکیل، کارنامه پرافتخاری را در محرومیت زدایی وعملی کردن اقتصاد مقاومتی از خود برجای گذاشته است.

پ
پ

به گزارش زرین خبر، « اقتصاد مقاومتی» واژه ای آشنا برای همه است، اقتصادی که رهبر معظم انقلاب از آن به عنوان کلید حل مشکلات اقتصادی کشور نام می برند.

در دیدار کارآفرینان با مقام معظم رهبری در شهریور سال 1389 بود که ایشان برای نخستین بار از واژه “اقتصاد مقاومتی” استفاده کردند و بهمن ماه سال 92 بود که مقام معظم رهبری، سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی را در 29 بند به رؤسای قوای سه گانه و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ابلاغ کردند.

در واقع اقتصاد، یکی از موضوعاتی است که رهبر معظم انقلاب در سال های اخیر بر آن تاکید ویژه ای داشته اند و در این راستا سال گذشته به نام “اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل” و امسال را به نام « اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال» نامگذاری کردند.

می توان گفت که ﺍﻣﺮوﺯه ﺑﺮﺍی ﺣﻞ ﻣﺸــﻜﻞ ﺍﻗﺘﺼـــﺎدی در دﻧﯿﺎ رﺍﻫﻜﺎرﻫﺎی مختلفی وجود دﺍرد ﮐﻪ ﺧﯿﻠﯽ ﺍﺯ آن ﻫﺎ ﺍﻣﺮوﺯ ﺑﻪ ﺑﻦ ﺑﺴـﺖ رﺳﯿﺪه ﺍﺳﺖ و اقتصاد مقاومتی در واقع الگویی اقتصادی بومی و علمی برآمده از فرهنگ انقلابی و اسلامی و راه حل واقعی مشکلات اقتصادی کشور است که سبب شکست دشمن در جنگ اقتصادی علیه مردم و نظام جمهوری اسلامی ایران است.

ﺍﻗﺘﺼـﺎد ﻣﻘﺎوﻣﺘﯽ ﺍﻟﻬﺎم ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺍﺯ ﻧﻈﺮﺍت ﺍﻗﺘﺼـﺎد ﺍﺳﻼﻣﯽ بوده و در ﺻـــﻮرت ﻏﻔﻠﺖ و ﻫﺮ ﮔﻮﻧﻪ ﮐﻮﺗﺎﻫﯽ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻓﺮﻣﻮل ﺍﻗﺘﺼﺎدی مطمئنا ﺧﺴﺎرت ﺯﯾﺎدی ﮐﺸـﻮرﻣﺎن ﺧﻮﺍﻫﺪ دﯾﺪ و ﺑﺎﯾﺪ در ﺍﯾﻦ ﻣﻮرد ﺟﺪی ﺑﻮد.

بعد از تاکید مقام معظم رهبری بر “اقتصاد مقاومتی” ﺑﺴﯿﺞ ﻣﺴﺘﻀﻌﻔﯿﻦ ﻣﺎﻣﻮرﯾﺖ ﺍﺻﻠﯽ ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ و ﺍﺟـﺮﺍی ﻓـﺮﺍﻣﯿﻦ ﻣﻌﻈﻢ ﺍﻟﻪ رﺍ در ﻋﺮﺻﻪ ﺍﻗﺘﺼـــﺎد ﻣﻘﺎوﻣﺘﯽ ﺑﻪ دوش ﺳﺎﺯﻣﺎن ﺑﺴـﯿﺞ ﺳﺎﺯﻧﺪﮔﯽ ﮔﺬﺍﺷﺖ، و این ﺳﺎﺯﻣﺎن نیز ﺍﻗﺘﺼــــﺎد ﻣﻘﺎوﻣﺘﯽ رﺍ ﺑﺎ ﻫﺪف ﺍﺷـــﺘﻐﺎﻟﺰﺍﯾﯽ ﺍﻓﺰﺍﯾﺶ ﺗﻮﻟﯿﺪ در ﺣﻮﺯه ﻫﺎی ﻣﺮﺗﺒﻂ ﺑﺎ ﺍﻣﻨﯿﺖ ﻏﺬﺍﯾﯽ ﻣـﺮدم در دﺳـــﺘﻮر ﮐﺎر ﻗﺮﺍر دﺍد.

بسیج سازندگی در 17 اردیبهشت‎ماه سال 1379 به فرمان مقام معظم رهبری تشکیل و بعد از تشکیل، کارنامه پرافتخاری را در محرومیت زدایی وعملی کردن اقتصاد مقاومتی از خود برجای گذاشته است.

با توجه به اهمیت “اقتصاد مقاومتی” و تاکیدات مقام معظم رهبری می توان گفت که در سال های اخیر همیشه در اقتصاد مقاومتی طلایه دار بوده که در همه عرصه ها حضور فعال داشته است و در شهرستان میاندوآب نیز بسیج سازندگی به عنوان متولی اجرای طرح های اقتصاد مقاومتی توانسته تا قدم های خوب  و موثری را برای اجرای منویات مقام معظم رهبری و اشتغال زایی جوانان بردارد.

اجرای 120 طرح اقتصاد مقاومتی توسط بسیج سازندگی میاندوآب

مسئول بسیج سازندگی میاندوآب در این زمینه در گفت و گو با خبرنگار زرین خبر با تبریک سالروز تشکیل بسیج سازندگی و با اشاره به برنامه هایی که در سال گذشته در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی انجام گرفته است، گفت: در راستای اجرای منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل برنامه های اقتصاد مقاومتی جهت ایجاد اشتغال و تولید در سال 95 توسط بسیجیان ناحیه میاندوآب اجرا شد.

جعفر علی نژاد اظهار کرد: ایجاد اشتغال و تولید، رونق اقتصاد بومی، ایجاد قطب اقتصادی، حذف واسطه ها، مبارزه با رکود و تحریم، افزایش رضایتمندی بسیجیان و جوانان، افزایش ازدواج و ایجاد اشتغال و امنیت پایدار از جمله اثرات اجرای طرح‌های اقتصاد مقاومتی می باشد که در سال 95 تا حدودی محقق شده است.

وی افزود: سال گذشته 120 طرح اقتصاد مقاومتی در این شهرستان در زمینه های مختلف از جمله پرورش مرغ ماکیان، شترمرغ، پرورش قارچ خوراکی، زنبور عسل، شیلات، کود ورمی کمپوست، باغداری، صنایع تبدیلی خرد و کوچک، صنایع دستی انجام گرفته است که  توسط بسیجیان و با حمایت بسیج سازندگی اجرایی شده اند.

مسئول بسیج سازندگی میاندوآب تصریح کرد: با اجرای این طرح ها که با اعتباری بالغ بر 17 میلیارد و 850 میلیون ریال اجرا شده اند، برای 500 نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم اشتغال زایی شده است.

علی نژاد اظهار کرد: امسال نیز اقتصاد مقاومتی در دستور کار ما بوده و با همه توان در راستای تحقق آن تلاش می کنیم.

با توجه به این موضوع و امروز بر آحاد مختلف مردم و مسئولان تکلیف است که اولا اقتصاد مقاومتی را شناخته و ثانیا برای تحقق آن به عنوان یک وظیفه دینی و ملی ﮔﺎم ﺑﺮدﺍرﯾﻢ و در این راستا ﻫﻢ ﺑﺎﯾﺪ ﻣﻠﺖ در ﺻﺤﻨﻪ ﺑﺎﺷﻨﺪ  و ﻫﻢ ﻣﺴــﺌﻮﻟﯿﻦ ﺑﺎ روﺣﯿﻪ ﺍﻧﻘﻼﺑﯽ ﺑﺎﯾﺪ در ﺻــﺤﻨﻪ ﺑﺎﺷـــﻨﺪ.

به ضرس قاطع می توان گفت که بدون روحیه جهادی، اقتصاد مقاومتی محقق نمی شود، ﺍﻗﺘﺼﺎد ﻣﻘﺎوﻣﺘﯽ دو رﮐﻦ دﺍرد ﮐﻪ ﯾﻚ رﮐﻦ آن ﺗﻘﻮﯾﺖ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻣﻠــــــﯽ و رﮐﻦ دوم آن نیز تقویت فرهنگ جهادی است، ﻟﺬﺍ روﯾﻜﺮد ﺟﻬﺎدی ﺑﺮﺍی ﺗﺤﻘﻖ ﺍﻗﺘﺼـــــــﺎد ﻣﻘﺎوﻣﺘﯽ، ﯾﻚ رﮐﻦ و ﭘﺎﯾﻪ محسوب می شود که اگر جای آن در بخش های مختلف اقتصاد خالی باشد، ﺍﻗﺘﺼــﺎد ﻣﻘﺎوﻣﺘﯽ ﻧﯿﺰ ﻫﺮﮔﺰ ﻣﺤﻘﻖ ﻧﺨﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ.

انتهای پیام/

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.