سامان محمدی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «زرین خبر»، اظهار کرد: در پی تماس با سامانه ۱۲۵ مبنی بر گیر کردن دست یک کودک حدوداً دوساله در داخل چرخگوشت، تیم تخصصی امداد و نجات سازمان آتشنشانی بلافاصله به محل حادثه در بیمارستان اعزام شد.
مدیرعامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری میاندوآب افزود: بررسیهای اولیه نشان داد این حادثه در منزل و هنگام استفاده اعضای خانواده از چرخگوشت رخ داده است و کودک بر اثر کنجکاوی و نزدیک شدن به دستگاه، دست خود را داخل چرخگوشت برده و دست وی در قسمت داخلی دستگاه گیر کرده بود. خانواده نیز بلافاصله کودک را برای دریافت خدمات درمانی به بیمارستان منتقل کردند.
وی با اشاره به حساسیت بالای این عملیات تصریح کرد: با توجه به شرایط خاص حادثه و احتمال آسیبدیدگی بیشتر، نیروهای امداد و نجات با هماهنگی کامل کادر درمان و پزشکان حاضر در بیمارستان، عملیات برشکاری و جداسازی قطعات چرخگوشت را با استفاده از تجهیزات تخصصی آغاز کردند.
محمدی خاطرنشان کرد: آتشنشانان با دقت، مهارت و رعایت کامل نکات ایمنی، موفق شدند بدون وارد شدن آسیب ناشی از عملیات برش به دست کودک، آن را از داخل چرخگوشت خارج کنند و بلافاصله کودک برای ادامه روند درمان و بررسی وضعیت جسمانی به تیم پزشکی تحویل داده شد.
مدیرعامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری میاندوآب با تأکید بر ضرورت رعایت نکات ایمنی در استفاده از وسایل برقی و خانگی، از خانوادهها خواست هنگام کار با دستگاههایی مانند چرخگوشت، مخلوطکن و سایر تجهیزات خطرآفرین، از حضور کودکان در نزدیکی محل کار جلوگیری کرده و این وسایل را پس از پایان استفاده از دسترس کودکان خارج کنند تا از بروز حوادث مشابه پیشگیری شود.
انتهای خبر/





ثبت دیدگاه