27 ربيع أول 1448 تعداد کل نوشته ها : 26528 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 2 تعداد دیدگاهها : 0×
کشف 2 هزار و 834 ثوب البسه خارجی در میاندوآب
13 مارس 2018 - 11:00
شناسه : 272817

فرمانده انتظامی میاندوآب از کشف دو هزار و 834 ثوب البسه قاچاق خارجی با هوشیاری کارکنان منطقه انتظامی میاندوآب  خبر داد.

سرهنگ حسن شیخ نژاد در گفت و گو با خبرنگار زرین خبر اظهار کرد: ماموران انتظامی شهرستان میاندوآب در پی کنترل محورهای مواصلاتی و ارتباطی، موفق به کشف محموله کالای قاچاق شدند.

فرمانده انتظامی میاندوآب افزود: در این راستا، ماموران انتظامی شهرستان موفق شدند، دو هزار و 834  ثوب البسه خارجی قاچاق را از یک دستگاه سواری پراید کشف و ضبط کنند.

وی با اشاره به اینکه ارزش ریالی کالای کشف شده 400 میلیون ریال برآورد شده است، گفت:  در این زمینه یک نفر دستگیر و یک دستگاه خودرو نیز توقیف و مراتب پس از تشکیل پرونده و صورت جلسه به مراجع قضایی ارسال شد.

شیخ نژاد تصریح کرد: مبارزه با قاچاق کالا و ارز یکی از اولویت‌های این فرماندهی بوده  و هست و  پلیس با شماره تلفن 110 آماده دریافت اخبار و اطلاعات مردمی و همکاری مردم در زمینه برخورد قاطع با برهم‌زنندگان امنیت جامعه است.

انتهای پیام/

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.