به گزارش زرین خبر، قاسم جان بابایی در گفت و گو با خبرنگاران در میاندوآب با اشاره به وضعیت تخت های بیمارستانی در کشور، اظهار کرد: در کل کشور ۱۲۰ هزار تخت بیمارستانی داریم.
معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: از تعداد کل تخت های بیمارستانی موجود، ۸۰ هزار تخت مربوط به بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی و بقیه مربوط به بخش خصوصی، تامین اجتماعی و بیمارستان های وابسته به سازمان های دیگر است.
وی با اشاره به برآورد وجود ۱/۶ تخت بیمارستانی به ازای هر هزار نفر در کشور، افزود: برای رسیدن به این برآورد حدود ۴۳ هزار تخت بیمارستانی دیگر نیاز داریم.
جان بابایی تصریح کرد: بر اساس سهمیه بندی تعداد تخت بیمارستانی مورد نیاز ۱۳ هزار تخت برای بخش خصوصی و ۳۰هزار تخت برای بخش دولتی در نظر گرفته شده است.
معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار کرد: آماده ایم تا برای حل مشکلات فضا را برای بخش خصوصی بازتر کنیم و دولت نیز تلاش می کند تا از ظرفیت بخش دولتی و خصوصی استفاده کند.
انتهای پیام/