تاریخ : جمعه, ۵ بهمن , ۱۴۰۳ Friday, 24 January , 2025
مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری میاندوآب:

قاتل خاموش جان ۲ میاندوآبی را گرفت

  • کد خبر : 329072
  • 06 دی 1403 - 0:47
قاتل خاموش جان ۲ میاندوآبی را گرفت
مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری میاندوآب از مرگ زن و مرد میان‌سال بر اثر گازگرفتگی با منوکسید کربن در این شهرستان خبر داد.  

 سامان محمدی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «زرین خبر»، اظهار کرد: دقایقی پیش طی تماس با سامانه ۱۲۵ سازمان آتش‌نشانی مبنی بر وقوع حادثه در یک منزل مسکونی، تیم‌های عملیات سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری میاندوآب سریعاً در محل موردنظر حاضر شدند.

 مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری میاندوآب افزود: در این حادثه؛ یک زن و مرد میان‌سال با مدت زمان نامعلوم بر اثر استنشاق گاز منوکسید کربن جان خود را از دست داده بودند که توسط همشهریان به اطلاع پلیس، سازمان آتش‌نشانی و اورژانس رسانده شده بود.

 وی با بیان اینکه استفاده ناصحیح از اجاق خوراک‌پزی غیراستاندارد برای گرمایش باعث انتشار شدید گاز منوکسید کربن در داخل خانه شده بود، گفت: پس از گازسنجی؛ جسد زن و مرد فوت شده جهت انجام مراحل قانونی به گلشن زهرا انتقال یافت.

 محمدی تصریح کرد: مردم برای جلوگیری از بروز چنین حوادثی از وسایل گازسوز استاندارد استفاده کرده و با توجه به سرمای هوا نکات ایمنی را به طور جدی رعایت کنند.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری میاندوآب هم چنین با توصیه به مردم جهت رعایت نکات ایمنی در استفاده از وسایل گرمایشی در منازل، اظهار کرد: استفاده از بخاری بدون دودکش در منازل بسیار خطرناک بوده و جان شهروندان را تهدید می‌کند.

 مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری میاندوآب با بیان اینکه کارکنان این سازمان شبانه‌روز در خدمت همشهریان عزیز هستند، افزود: آتش‌نشانان سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری میاندوآب باروحیه ایثار و با تمام وجود با امکانات موجود در حوادث متعددی که در مناطق مختلف میاندوآب اعم از تصادف، آتش‌سوزی، غرق‌شدگی و غیره به دلایل مختلف به وقوع پیوسته با حضور به‌موقع و سریع خویش توانسته‌اند به وظیفه خود عمل کرده و به مردم خدمت ارائه دهند.

 شهرستان میاندوآب، شهری با حدود ۳۰۰ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان غربی و کریدور شمال غرب کشور بوده و پل ارتباطی بین استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، کردستان و زنجان به شمار می‌رود و از جایگاه بسیار مهمی در منطقه برخوردار است.

 انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://zarinkhabar.ir/?p=329072

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.