تاریخ : دوشنبه, ۸ تیر , ۱۴۰۵ Monday, 29 June , 2026

روند رشد ویروس کرونا در آذربایجان غربی ادامه دارد

  • کد خبر : 288716
  • ۲۳ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۶
روند رشد ویروس کرونا در آذربایجان غربی ادامه دارد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان‌غربی گفت: تعداد افراد مبتلا به ویروس کووید ۱۹ در آذربایجان‌غربی به هشت هزار و ۲۲۲ نفر افزایش پیدا کرد.

به گزارش زرین خبر به نقل از اروم نیوز، جواد آقازاده امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران در خصوص آخرین آمار مبتلایان به کرونا در آذربایجان غربی اظهار داشت: با شناسایی ۲۵۹ مورد جدید مبتلا به ویروس کرونا در استان شناسایی در مجموع تعداد مبتلایان به بیماری کرونا در استان تا روز ۲۱ خرداد ماه به هشت هزار و ۲۲۲مورد افزایش پیدا کرد.

وی، افزود: تا ۲۱ خرداد مجموع تعداد ترخیصی از بیمارستان و بهبودیافتگان این بیماری در استان به چهار هزار و ۷۲۰ نفر افزایش پیدا کرده است و متاسفانه در این مدت ۲۷۰ نفر از هم استانی ها جان خود را از دست داده اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان‌غربی، در مورد آمار شهرستانی مبتلایان کرونا، عنوان کرد: آمار مبتلایان به تفکیک شهرستان‌های استان، در ارومیه دو هزار و ۱۲۷ مورد ، اشنویه ۱۵۴ مورد، بوکان ۸۹۲ مورد، پلدشت ۴۱ مورد، پیرانشهر ۲۲۱ مورد ، تکاب ۱۶۹مورد، چالدران ۱۹ مورد، چایپاره ۷۹ مورد، خوی ۱۳۹۱ مورد، سردشت ۱۴۳مورد، سلماس ۵۲۴ مورد، شاهین‌دژ ۱۲۷ مورد، شوط ۴۱ مورد، ماکو ۹۶ مورد، مهاباد ۱۱۹۴ مورد، میاندوآب ۸۲۷ مورد، نقده ۱۷۱ مورد گزارش شده است.

آقازاده گفت: با توجه به شرایط افزایشی و روند رو به بالای بیماری، هم استانی ها نسبت به رعایت کامل پروتکل‌ها و موارد بهداشتی اهتمام جدی داشته باشند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://zarinkhabar.ir/?p=288716

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0

دیدگاهها بسته است.