جهانبخش محبی نیا در گفت و گو با خبرنگار زرین خبر در واکنش به تروریستی قلمدادکردن سپاه توسط آمریکا، اظهار کرد: این اقدام آمریکا ضمن اینکه خارج از عقلانیت و دیپلماسی و رفتار یک دولت قانونی است، بلکه یک هیاهوسازی و آبروریزی برای آمریکاست.
نماینده میاندوآب، شاهین دژ و تکاب در مجلس شورای اسلامی با اشاره به غرش های توخالی آمریکا، افزود: آمریکا مشکلات داخلی جدی دارد و در کنار آن با اروپا، چین، روسیه نیز مشکل داشته و به ویژه در خاورمیانه نیز با کله در باتلاق فرورفته است و با این اقدام خود می خواهد سرپوشی بر مشکلاتش بگذارد.
وی با اشاره به بی نتیجه بودن حربه های آمریکا، گفت: آمریکا این موضوع را نیز می خواهد به سایررجزخوانی ها خود مانند به رسمیت شناختن قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی و قضیه جولان اضافه کند.
محبی نیا تصریح کرد: برای اینکه افراطیون و نومحافظه کاران دیوانه آمریکا را برای اهداف انتخاباتی خود تجهیز کنند، از این روش ها و بیانیه ها هم صادر می کنند که به نظرم حتی در خود آمریکا نیز رسوایی به دنبال داشته و پوشالی بودن این بیانیه بازتاب خواهد داشت.
وی با بیان اینکه چنین بیانیه هایی نمی توانند به امنیت ملی و هیمنه و اقتدار سپاه هیچ آسیبی وارد کنند، اظهار کرد: این درگیری سپاه با آمریکا مربوط به امروز نیست بلکه 40 سال است که درگیر بوده و هر چه قدر هم اهریمن ها تلاش کنند نمی توانند روحیه ایثار و شهادت طلبی را از سپاهیان بگیرند.
انتهای پیام/

ثبت دیدگاه