تاریخ : سه شنبه, ۲۸ اسفند , ۱۴۰۳ Tuesday, 18 March , 2025
 امام‌جمعه چهاربرج:

آمریکا غیر قابل اعتماد است

  • کد خبر : 331882
  • 17 اسفند 1403 - 13:40
آمریکا غیر قابل اعتماد است
امام‌جمعه چهاربرج گفت: آمریکا قابل اعتماد نبوده و مذاکره با این کشور عاقلانه و شرافتمندانه نیست که گذشت زمان، حقانیت تحلیل رهبر انقلاب را بیش از پیش آشکار کرده است.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «زرین خبر»، حجت‌الاسلام‌والمسلمین اصغر جلالی در خطبه‌های نمازجمعه این هفته چهاربرج با اشاره به تحولات بین‌المللی، اظهار کرد: سفر زلنسکی به آمریکا و دیدار با ترامپ؛ چهره بدون روتوش آمریکا را به نمایش گذاشت.

امام‌جمعه چهاربرج با اشاره به اینکه در این دیدار دونالد ترامپ با معاون خود، زلنسکی را آن‌چنان تحقیر کرد که حتی برخی رسانه‌های داخلی آمریکا هم انتقاد کردند، افزود: نحوه رفتار ترامپ برای کسانی که تحولات بین‌الملل را دنبال می‌کنند درس‌هایی دارد.

وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب بارها اعلام کرده‌اند که آمریکا قابل اعتماد نیست و مذاکره با این کشور عاقلانه و شرافتمندانه نیست، گفت: با گذشت زمان، حقانیت تحلیل رهبر انقلاب بیش از پیش آشکار شده است.

جلالی با اشاره به اینکه در نخستین روزهای جنگ اوکراین، رهبر معظم انقلاب اسلامی با تحلیلی راهبردی به ریشه‌های این بحران پرداختند و تأکید کردند که اوکراین قربانی سیاست بحران‌سازی آمریکا شده است، تصریح کرد: ایشان دخالت آمریکا در امور داخلی اوکراین، حمایت از کودتاهای مخملی و اجتماعات رنگی را از عوامل اصلی این بحران دانستند و همچنین هشدار دادند که آمریکا پشت تمامی جنگ‌افروزی‌ها، قدرت‌های بزرگ و نیروهای شریر بین‌المللی قرار دارند که برای تأمین منافع خود در نقاط مختلف جهان، آتش جنگ را شعله‌ور می‌کنند.

امام‌جمعه چهاربرج با بیان اینکه تحقیر زلنسکی توسط دونالد ترامپ نمونه‌ای از این رویکرد ابزارگرایانه غرب در قبال دولت‌های وابسته است، اظهار کرد: همکاری آمریکا با صدام علیه ایران در نهایت به اشغال عراق از سوی آمریکا منجر شد، اعتماد قذافی به آمریکا مبنی بر کنار گذاشتن تأسیسات هسته‌ای در نهایت به کشته‌شدن قذافی توسط آمریکا منجر شد و خالی‌کردن پشت اشرف غنی در افغانستان و مبارک در مصر تنها نمونه‌هایی برای درک این مسئله است که آمریکا قابل اعتماد نیست.

وی گفت: برخورد ترامپ با زلنسکی در حالی که اوکراین با تحریک آمریکا وارد این بحران شده نشان‌دهنده نگاه ابزاری آمریکا به دیگران است.

جلالی در بخش دیگری از خطبه‌های نمازجمعه این هفته چهاربرج با تأکید بر انس با قرآن کریم در ماه مبارک رمضان، تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب در محفل انس با قرآن کریم و در جمع اساتید و قاریان ممتاز و بین‌المللی با تبیین مفاهیم قرآنی به جایگاه قرآن در حل مشکلات فردی و اجتماعی اشاره داشتند.

امام‌جمعه چهاربرج به جایگاه قرآن در حل مشکلات فردی اشاره کرد و گفت: درمان بیماری‌های اخلاقی (حسد، بخل، سوءظن، خودخواهی) از طریق قرآن و نقش تلاوت و استماع قرآن در تزکیه نفس و ایجاد انگیزه برای اصلاح از آثار قرآن در زندگی فردی هستند.

وی به جایگاه قرآن در حل مشکلات اجتماعی اشاره کرد و افزود: عدالت اجتماعی به عنوان محور اصلی جامعه اسلامی و مواجهه با جبهه قدرتمندان کافر و منافق نیز از آثار قرآن در زندگی اجتماعی هستند.

جلالی با تأکید بر لزوم الگوگیری از قرآن در تعامل با دشمنان شامل گفتگو، همکاری، یا مقابله قاطع، تصریح کرد: قرآن در زندگی جمعی در تبدیل مفاهیم قرآنی مانند «قیام به قسط»، «عفو»، و «ذکر خدا» به باورهای عمومی نقش دارد.

امام‌جمعه چهاربرج با اشاره به تبیین آداب و شیوه‌های تلاوت قرآن و شرایط تأثیرگذاری تلاوت در کلام رهبر معظم انقلاب، اظهار کرد: تأکید بر فهم معنا در تلاوت و نقش رسانه‌ها در ترویج قرآن، پیشرفت‌های قرآنی در ایران و هماهنگی نهادهای قرآنی از دیگر موضوعاتی بود که رهبر معظم انقلاب به آن اشاره کردند.

وی در ادامه به فرارسیدن روز شهدا اشاره کرد و گفت: رهبر معظم انقلاب بر لزوم انس با وصیت‌نامه شهدا تأکید داشته و خودشان نیز وصیت‌نامه شهدا را بسیار مطالعه می‌کنند.

جلالی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب از وصیت‌نامه امام و وصیت‌نامه‌های شهدا به عنوان منشور معنوی انقلاب نام می‌برند، تصریح کرد: برای یک ملت چقدر مهم است که در حرکت خود، در پیشرفت خود حقیقتاً دارای خوف و حزن نباشد، با امید حرکت کند؛ این پیام شهدا است به ما که باید این پیام را شنید.

امام‌جمعه چهاربرج به فرارسیدن سالروز ارتحال حضرت ام‌المؤمنین خدیجه (س) نیز اشاره کرد و گفت: آیه شریفه ۳۵ سوره احزاب به ۱۰ خصوصیت عمده اشاره می‌کند و تصریح می‌فرماید که مرد و زن همه در اجر یکسان‌اند که این خصوصیات ده‌گانه عبارت است از اسلام (ایمان اظهاری)، ایمان (اسلام باطنی)، قنوت (اطاعت ظاهری و باطنی)، صدق (راستی)، صبر (ایستایی و مقاومت)، خشوع، صدقه، صوم، عفاف (پاک‌دامنی) و ذکر.

وی گفت: پیامبر اکرم (ص) در شأن حضرت خدیجه (س) فرمودند: «أَیْنَ مِثْلُ خَدِیجَهَ؟! ، صَدَّقَتْنِی حِینَ کَذَّبَنِی النَّاسُ وَ وَازَرَتْنِی عَلَی دِینِ اللَّهِ وَ أَعَانَتْنِی عَلَیْهِ بِمَالِهَا» که این بیان و توصیف پیامبر گرامی اسلام (ص)، گویای برتری و در قله بودن حضرت خدیجه (س) در تمام این ۱۰ کمال و ارزش انسانی در آیه ۳۵ سوره احزاب است.

جلالی با بیان اینکه انسان در ارزش‌گذاری انسانی و اسلامی، «انسان» را مورد نظر دارد، اظهار کرد: زن بودن یا مرد بودن هیچ خصوصیتی ندارند، هیچ تفاوتی ندارند؛ تساوی زن و مرد در زمینه ارزش‌های انسانی و اسلامی جزو مسلّمات اسلام است.

انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://zarinkhabar.ir/?p=331882

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰