تاریخ : جمعه, ۲۶ بهمن , ۱۴۰۳ Friday, 14 February , 2025

پرونده قتل غیرعمد در میاندوآب با گذشت اولیای دم بسته شد

  • کد خبر : 291872
  • 09 آذر 1399 - 14:31
پرونده قتل غیرعمد در میاندوآب با گذشت اولیای دم بسته شد

رییس دادگستری میاندوآب‌ گفت: پرونده قتل غیرعمد با عفو قاتل از سوی اولیای دم در این شهرستان بسته شد

به گزارش زرین‌خبر، حجت‌الاسلام عادل گل‌حسینی در گفت و گو با خبرنگاران افزود: با وساطت اعضای شورای حل اختلاف شعبه باروق، پرونده قتل غیر عمد با صلح و سازش مختومه شد.

رئیس دادگستری میاندوآب با بیان اینکه اولیای دم و متهم که اهل روستای گل‌سلیمان آباد بودند، اضافه کرد: مردی که در اثر تصادف فوت شده بود، خانواده وی رضایت خود را نسبت به متهم قتل غیرعمد اعلام و خواستار مختومه شدن پرونده شدند.

وی با قدردانی از تلاش شورای حل اختلاف شهر باروق برای ایجاد صلح و سازش در این پرونده، اظهار داشت: این اتفاق یکسال پیش روی داده بود که پرونده‌ در این مدت کوتاه با گذشت و سازش مختومه شد.

رییس دادگستری میاندوآب‌ با بیان اینکه لذتی که در گذشت است در انتقام نیست، افزود: از این اقدام خداپسندانه شاکیان و همچنین پیگیری‌های‌ اعضای شورا حل اختلاف شعبه باروق در رابطه با این امر انسان دوستانه قدردانی می‌کنم.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://zarinkhabar.ir/?p=291872

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.