تاریخ : چهارشنبه, ۲۴ بهمن , ۱۴۰۳ Wednesday, 12 February , 2025
 امام‌جمعه میاندوآب:

حل مشکلات مردم اولویت دولت باشد

  • کد خبر : 324578
  • 09 شهریور 1403 - 14:21
حل مشکلات مردم اولویت دولت باشد
 امام‌جمعه میاندوآب گفت: دولت باید عدالت را مبنای حرکت خود قرار داده و در راستای کنترل تورم و گرانی قدم بردارد.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «زرین خبر»، حجت‌الاسلام‌والمسلمین حمید حسن‌زاده در خطبه‌های نمازجمعه این هفته میاندوآب با اشاره به دهه آخر ماه صفر و فرارسیدن سالروز رحلت نبی مکرم اسلام (ص)، اظهار کرد: پیامبر گرامی اسلام (ص) رابط بین خالق و مخلوق بود و به پیامبری مبعوث شدند تا بشریت را با معرفت آموزی و عمل صالح به اعتلا برسانند.

 امام‌جمعه میاندوآب گفت: نجات بشریت از گمراهی و ضلالت، تمدن‌سازی اسلامی، پیاده‌سازی عدالت در جامعه، ایجاد برادری و برابری و ایجاد وفاق در عمل از برکات وجودی پیامبر گرامی اسلام (ص) بود.

 وی با بیان اینکه عدالت محور اصلی رسالت پیامبر گرامی اسلام (ص) بود، افزود: هرکس در هرکجا و هر جایگاهی به دنبال برقراری عدالت در جامعه باشد در واقع در مسیر پیامبر گرامی اسلام (ص) قدم برداشته است و اگر کسی به دنبال رانت، زیاده‌خواهی و عزل و نصب‌های شخصی باشد در غیر این مسیر حرکت کرده است.

 حسن‌زاده تصریح کرد: پیامبر گرامی اسلام (ص)، وفاق و اتحاد را در عمل به منصه ظهور رساند و ما نیز اگر راه پیامبر (ص) را برویم باید از وحدت حرف بزنیم نه تفرقه و دوگانگی.

 امام‌جمعه میاندوآب با تأکید بر اینکه نباید از دشمن هراسید و در مقابل آن عقب‌نشینی کرد، گفت: پیامبر گرامی اسلام (ص) به ما آموخت که نباید از عِده و عُده بیگانگان هراسید؛ بلکه با نمایش قدرت و اقتدار خود لرزه بر اندام دشمنان افکند.

 وی گفت: با دوستی با خدا، تواضع، اشدا علی الکفار و رحما بینهم، جهاد فی‌سبیل‌الله و نهراسیدن از دشمن می‌توان به یاری دین خدا و پیامبر گرامی اسلام (ص) شتافت.

 حسن‌زاده افزود: دشمنان اسلام و انقلاب اسلامی ۴۵ سال است که برای مقابله با اسلام و انقلاب اسلامی دست به انواع توطئه‌ها و حرکت‌ها زده‌اند؛ اما راه به جایی نبرده‌اند.

 امام‌جمعه میاندوآب به دیدار اعضای هیات دولت چهاردهم با رهبر معظم انقلاب اشاره و اظهار کرد: یکی مهم‌ترین سفارش‌ها و توصیه‌های رهبر معظم انقلاب؛ توجه و شناخت ظرفیت پتانسیل‌های کشور و بهره‌مندی از آنان بود.

 وی با تأکید بر اینکه تمام کارشناسان و متخصصان بر غنای ایران از لحاظ منابع طبیعی و انسانی تأکید دارند، تصریح کرد: انتخاب جوانان مؤمن، متعهد و انقلابی و پرهیز از انتخاب کسانی که به دنبال حزب‌گرایی و جناح‌گرایی باید در اولویت دولت وفاق ملی باشد.

 حسن‌زاده با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب بر لزوم پیگیری سفرهای استانی نیز تأکید داشتند، گفت: همه برنامه‌ها و اقدامات دولت باید پیوست عدالت داشته و عدالت مبنای حرکت دولت قرار گیرد.

 امام‌جمعه میاندوآب افزود: عدالت یعنی اینکه عوارض کوی‌ها و محلات حاشیه‌نشین در مرکز شهری هزینه نشود؛ بلکه به همان اندازه که به مناطق مرکزی توجه می‌شود به مناطق حاشیه‌ای نیز توجه شود.

 وی با تأکید بر اینکه دولت باید در راستای کنترل تورم و گرانی و پیگیری موضوع جوانی جمعیت قدم بردارد، اظهار کرد: مقام معظم رهبری در این دیدار به‌صراحت در خصوص مشورت رئیس‌جمهور درباره وزرا با ایشان توضیح داده و همه چیز را بیان کردند و لذا همه بدانند که امت اسلامی پشتیبان رهبری بوده و گوش‌به‌فرمان ایشان هستند.

 حسن‌زاده گفت: ما نیز اعلام می‌داریم که تا زمانی که دولتی‌ها در مسیر انقلاب، ولایت و حفظ خون شهدا قدم بردارند؛ در خدمت آنها هستیم و حمایت می‌کنیم.

 انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://zarinkhabar.ir/?p=324578

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.